Naţionala de tineret promite spectacol în Irlanda de Nord!

0

După lecția de fotbal predată în preliminariile EURO 2021 pe „Anghel Iordănescu” în fața Finlandei, scor 4-1, Andrei Chindriș & co merg cu încredere pe „Ballymena Showgrounds” unde reprezentativa U21 a României va înfrunta astăzi de la ora 19:30 reprezentativa similară a Irlandei de Nord.

Alături de Danemarca – Malta, un meci care se anunță a fi fără istoric care va avea loc tot astăzi de la ora 19:00, meciul de pe „Ballymena Showgrounds” va fi ultimul care se dispută în Grupa a 8-a preliminară a EURO 2021 în acest an.

Înaintea ultimelor dueluri din această grupă, Danemarca are 12 puncte din paru meciuri, cu trei peste „tricolorii mici” care în cele partu jocuri susținute au obținut 9 puncte având trei victorii și o înfrângere.

La fel ca și în duelul cu Finalnda, fundașul central al FC Botoșani, Andrei Chindriș este anunțat titular, la fel ca și foștii jucători ai grupării locale, Răzvan Oaidă și Olimpiu Moruțan, ambii în prezent componenți ai echipei FCSB.

Meciul din Irlanda de Nord va fi condus de o brigadă din Norvegia. La centru se va afla Kai Erik Steen (foto), 34 de ani, arbitru internațional din 2017. Acesta va fi ajutat de asistenții Jan Erik Engan și Tom Harald Gronevik, iar al patrula oficial va fi Kristoffer Hagenes. Kai Erik Steen a strâns până acum 13 jocuri internaționale și a mai arbitrat de două ori România, ambele jocuri la Under 17, în 2017, cu Luxemburg (0-0) și cu Lituania (2-0).

Deja ai votat!
se încarcă...