Efectul „Mourinho” » Tottehnam obține calificarea în primăvara Champions League cu o etapă înainte de finalul fazei grupelor!

0

După rezultatele înregistrate marți seară în cadrul partidelor disputate în cadrul etapei a V-a a fazei grupelor, încă trei formații au obținut biletele pentru primăvara Champions League.

Real Madrid, Tottenham și Manchester City au obținut biletele pentru fazele superioare ale întrecerii alăturându-se celor de la PSG, Bayern Munchen și Juventus care erau calificate matematic în primăvara Champions League înaintea disputării partidelor din cadrul etapei a V-a.

Real Madrid a terminat nedecis, 2-2 duelul cu PSG din Grupa A de pe „Santiago Bernabeu” în timp ce Tottenham a revenit senzațional după ce  a fost condusă de Olympiakos pe teren propriu, impunându-se cu 4-2. „Cetățenii” nu au reușit decât o remiză pe „Etihad Stadium” cu Șahtior, însă rezultatul a fost suficient pentru a le asigura prezența în primăvara Champions League având în vedere că Dinamo Zagreb a cedat pe „San Siro” disputa cu Atalanta, scor 2-0.

În ultima etapă bătălia se va da în grupele C și D care mai au câte un loc disponibil pentru primăvara CL. Atalanta va lupta cu Dinamo Zagreb de la distanță în timp ce Atletico Madrid se va duela tot de la distanță cu Leverkusen pentru a însoți Juve în fazele superioare ale întrecerii din grupa D.

Rezultatele de marți în Champions League
Galatasaray – Club Brugge 1-1
Lokomotiv Moscova – Bayer Leverkusen 0-2
Atalanta – Dinamo Zagreb 2-0
Juventus – Atletico Madrid 1-0
Manchester City – Șahtior Donețk 1-1
Real Madrid – PSG 2-2
Steaua Roșie Belgrad – Bayern Munchen 0-6
Tottenham – Olympiakos Pireu 4-2

Deja ai votat!
se încarcă...