FC Botoșani se alătură campaniei „5005 zâmbete!”

0

FC Botoșani se va implica de astăzi într-o campanie caritabilă inițiată de Grupul Civic Botoșani. Din donațiile venite de la botoșăneni, 5005 copii din mediul rural vor primi câte un cadou înaintea Crăciunului.

Daniel Câșlariu, fondatorul acestui grup civic, a fost prezent la conferința de presă premergătoare duelului cu Viitorul și a vorbit despre această campanie.

„Vrem să oferim unor copii din mediul rural, acelor copii pentru care nu a existat niciodată Moș Crăciun, vrem să le oferim câte un pachețel cu dulciuri. Eu am avut curajul să comand cele 5000 de pachețele în ciuda faptului că nu am avut acei bani. Când am început această campanie, mi-am pus speranță mare în oameni. Am început singur acest proiect, au venit lângă mine oameni cu suflet mare. Toate cele 5000 de pachețele au ajuns la Botoșani. Am reușit să fac până acum două plăți și sper să adunăm banii necesari pentru a achita aceste pachețele”, a spus Daniel Câșlariu

La meciul de astăzi dintre FC Botoșani și Viitorul, în tribunele stadionului „Municipal” vor fi voluntari care vor strânge bani pentru această campanie.

Deja ai votat!
se încarcă...