Final: Universitatea Craiova – FC Botoșani 3-1

0

Pe stadionul „Ion Oblemenco” diin Craiova are loc de la această oră duelul dintre Universitatea și FC Botoșani, meci contând pentru runda a XIX-a a Ligii 1.

Din minutul 19, Universitatea Craiova conduce FC Botoșani cu 1-0. A marcat Mihăilă din apropierea porții duppă un corner executat de Cicâldău.

Din minutul 28, Universitatea se desprinde pe tabela de marcaj. Alexandru Cicâldău a majorat diferența de la punctual cu var după un penalty obținut de Andrei Ivan în urma unei intervenții neglijențe în supreafața de pedeapsă a lui George Miron.

Gooooollll FC Botoșani!!!! Ofosu ia o acțiune pe cont propriu și îl învinge pe goalkeeperul oltenilor cu un șut la colțul scurt de la 18 metri. Din minutul 39, scorul între Universitatea Craiova- FC Botoșani devine 2-1!

În minutul 57, nou intratul Keita are șansa egalării însă șutul său a izbit transversal porții oltenilor. Scorul este în continuare 2-1 pentru olteni.

Fotbaliștii lui Pițurcă au încheiat conturile în al doilea minut al prelungirilor prin Vătăjelu acesta înscriind la capătul unui contraatac după un corner al botoșănenilor fază la care în careul adverse a urcat și goslkeeperul Eduard Pap. Oltenii au recuperat rapid mingea și au scăpat pe contraaatac, închieind conturile prin Vătăjelu care a marcat în poarta goală.

Deja ai votat!
se încarcă...