Victorie spectaculoasă pentru FC Botoșani cu rușii de la Ahmat Groznii!

0

FC Botoșani s-a impus astăzi cu scorul de 3-1 în duelul amical susținut în Antalya cu rușii de la Ahmat Groznii.

Croatul Marko Dugandzic este noua senzație a echipei pregătite de Marius Coitoru.  Adus din postura de jucător liber de contract de la echipa clasată pe locul 4 în prima ligă din Croația, Osijek, atacantul s-a adaptat foarte bine la FC Botoșani, marcând 5 din cele 7 goluri ale echipei lui Marius Croitoru în amicalele din Turcia.

După „dubla” de la debut cu Paksi SE, scor 2-1 și reușita din penalty din înfrângerea cu Legia Varșovia, scor 1-2, Marko Dugandzic a fost decisiv pentru moldoveni în testul susținut astăzi cu rușii de la  Ahmat Groznii, scor 3-1, trecându-și în cont încă o „dublă”, punctând în minutele 15 și 39, cel de-al treilea gol al trupei lui Croitoru fiind marcat de George Câmpeanu (minutul 90+3- pen.). Reușita rușilor a purtat semnătura lui Kadyrov

În duelul cu Ahmat, formație clasată pe locul 12 în prima ligă din rusia, Croitoru a mizat din primul minut pe formula Pap- Haruț, Miron, Chindriș, Țigănașu – Rodriguez, Cascini – Ebenhofer, Ashkovski, Ofosu- Dungandzic.

Ultimul test al botoșănenilor pe pământ turcesc va avea loc miercuri, 22 ianuarie, contra celor de la Spartak Trnava, formație aflată pe locul 6 în prima ligă din Slovacia.

Rezultatele amicalelor FC Botoșani din Turcia:
FC Botoșani – Paksi SE (locul 10- Liga 1, Ungaria) 2-1
FC Botoșani – Legia Varșovia (locul 1- Liga 1, Polonia) 1-2
FC Botoșani – PFK Beroe Stara Zagora (locul 7- Liga 1, Bulgaria) 1-2
FC Botoșani – Ahmat Groznii (Locul 12- Liga 1, Rusia) 3-1
-22 ianuarie: FC Botoșani – Spartak Trnava (Locul 6- Liga 1, Slovacia)

Deja ai votat!
se încarcă...