Finală feminină inedită la Melbourne!

0
Sofia Kenin of USA celebrates Australian Open Tennis, Day Eleven, Melbourne Park, Australia - 30 Jan 2020, Image: 495537056, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial Use Only, Model Release: no, Credit line: Ella Ling/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Finala feminină a primului turneu de Grand Slam al anului se va disputa între iberica Gabrine Muguruza (32 WTA) și americanca Sofia Kenin (15 WTA).

Este o finală pe care nimeni nu o anticipa la startul întrecerii de la Melbourne dar mai ales după tabloul semifinalelor având în vedere că atât Muguruza cât și Kenin plecau cu șansa a doua la victorie în fața Simonei Halep (3 WTA) și Ashleigh Barty (1 WTA).

În prima semifinală de la Melbourne, Sofia Kenin s-a impus în două seturi, scor 7-6, 7-5, în fața liderului mondial și totodată favorite gazdelor, Ashleigh Barty, calificându-se în premieră în carieră într-o finală a unui turneu de Grand Slam. Cu același scor a obținut calificarea în ultimul act la Australian Open și Gabrine Muguruza. Iberica a trecut cu 7-6, 7-5 de compatrioata noastră, Simona Halep, urmând a lupta astfel pentru trofeu cu Kenin. Finala de la Melborune se va disputa sâmbătă dimineață de la ora 10:30 și va fi transmisă în direct de Eurosport.

Deja ai votat!
se încarcă...