Paly-off-ul a devenit și visul lui Croitoru: „Am ajuns acolo unde mulţi nu visau sau nu ne doreau, dar avem şanse de a accede în play-off!”

0

Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani a declarat într-o conferinţă de presă că abordează atât duelul de duminică de la Ploiești cu Chindia cât și celelate trei partide rămase de disputat din acest sezon regular cu gândul la clasarea pe un loc de play-off.

„Pornim cu gânduri bune, cu gânduri de a ne califica în play-off, chiar dacă la începutul campionatului nu a fost obiectivul nostru, cel puţin al meu. Cu trecerea etapelor, prin jocul pe care l-am prestat, am ajuns acolo unde mulţi nu visau sau nu ne doreau, dar avem şanse de a accede în play-off”, a declarat Marius Croitoru.

Tehnicinaul formației botoșănene a spus că nu știe în acest moment câte puncte le-ar fi necesare elevilor săi pentru a accede în play-off.

„Nu ştiu de câte puncte avem nevoie pentru a ne califica în play-off, dar nu suntem numai la mâna noastră, suntem şi la mâna adversarilor. Dacă am fi fost numai la mâna noastră puteam să spun un număr de puncte, dar aşa, ar trebui să se încurce şi alţii din faţă… Important e că noi trebuie să câştigăm, iar dacă vom reuşi să facem maximum de puncte vom avea şanse mari, dacă nu, va fi foarte greu”, a mai spus  Croitoru.

Deja ai votat!
se încarcă...