Handbaliștii promit victoria la Iași: „Vom trata cu mare seriozitate meciul!”

0

Handbalistul CSM Botoșani, Silvian Stoian, promite fanilor victoria la meciul pe care gruparea locală îl va susține duminică de la ora 12:00 la Iași cu Poli, meci contând pentru etapa a XIII-a a Diviziei A Seria A.

„Ne așteptăm la returul de campionat cu meciuri la fel de tari ca cele din tur. Vom trata cu mare seriozitate fiecare meci și la sfârșit de campionat sperăm să fim exact unde ne-am propus. Duminică întâlnim Poli în deplasare, o echipă arțăgoasă, bătăioasă ce se va bate până în ultima secundă. În meciul din tur ne-au cam pus probleme dar diferența de experiență și-a spus cuvântul și am ieșit învingătorii de pe teren. Sunt sigur că vom face un meci la fel de bun și ne vom întoarce cu cele 3 puncte acasă. Obiectivul meu este să joc din ce în ce mai bine pentru a-mi ajuta echipa și pentru a pune umărul la bătaie să ne îndeplinim obiectivul, respctiv promovarea în Liga Zimbrilor”, a declarat Silvian Stoian,  coordonatorul de joc al CSM Botoșani.

În acest moment, CSM Botoșani ocupă a doua poziție în clasamentul Seriei A din Divizia A, fiind o candidată serioasă la promovarea în Liga Zimbrilor, obiectiv stabilit la finalul anului trecut, anunțat de către Cătălin Stoleru.

Clasament Divizia A Seria A
1 CSU Suceava- 25 puncte
2 CSM Botoșani- 22 puncte
3 CSU Galați- 12 puncte
4 CS Politehnica Iași- 12 puncte
5 CSU Târgoviște- 0 puncte

Deja ai votat!
se încarcă...