„Gladiatorul” Alin Alexuc le-a purtat noroc „câinilor” » Botoșăneanul a dat startul scandărilor în vestiarul lui DINAMO după victoria cu FCSB (VIDEO)

0

Botoșăneanul Alin Alexuc le-a purtat noroc celor de la Dinamo în „Derby de România” cu FCSB.

Invitat să dea lovitra de începere la meciul câștigat de „alb-roșii” cu 2-1 contra marilor rivali, Alin Alexuc, legitimat la CS Dinamo și proaspăt Campion European la greco-romane, s-a bucurat de respectul „câinilor” pentru extraordinara performanță obținută recent la Roma unde a cucerit aurul la Europenele de seniori la lupte greco-romane la categoria 130 de kilograme.

După ce ce a dat lovitura de începere la derby, Alin Alexuc a urcat la lojă, după care, la finalul meciului, a mers direct în vestiar unde s-a bucurat alături de elevii lui Dusan Uhrin jr. pentru victorie, cântând cu aceștia și sărbătorind victoria contra marilor rivali.

„Nu am avut așa emoții când am dat lovitura de începere nici în finala Campionatului European. În vestiar după meci a fost frumos tare de tot…Fără cuvinte…”, a declarat Alin Alexuc în exclusivitate pentru Monitorul de Botoșani.

 

 

Deja ai votat!
se încarcă...