Handbaliștii i-au bătut pe ieșeni și cer mobilizare generală pentru promovare: „Avem nevoie de suporteri, de autoritățile locale pentu a ajunge în Liga Zimbrilor!”

0

CSM Botoșani s-a impus clar la Iași în fața Politehnicii, scor 37-26 (15-15) într-un meci contând pentru runda a XIII-a a Diviziei A Serie A.

„A fost un meci bun făcut de băieții noștri, dar Poli Iași și-a vândut scump pielea și ne-a ținut în șah până în minutul 45 al partidei. Acum, cred că matematic nu mai putem pierde locul doi din Seria A, Divizia A și este o performanță făcută de CSM Botoșani”, a declara Cătălin Stoleru, președintele CSM Botoșani.

Cu acest succes, botoșănenii și-au consolidat locul 2 în clasament, trupa lui Radu Roșu fiind în acest moment o candidată serioasă la promovarea în Liga Zimbrilor, obiectiv stabilit la finalul anului trecut.

Pentru gruparea locală urmează derby-ul cu marii rivali de la Suceava, iar Cătălin Stoleru a cerut mobilizare generală pentru o victorie în acest meci.

„La finalul acestei săptămâni ne așteaptă un meci greu împotriva CSU Suceava, un meci care poate confirma munca depusă la echipă până acum. Invităm alături de noi autorițățile din Botoșani pentru a asista la meci și lupta din teren va fi examenul de verificare că la Botoșani sportul trebuie să meargă mai departe, să își facă un nume și un renume în Divizia A și mai apoi în Liga Zimbrilor, unde țintim să promovăm! Obiectivul nostru pe termen scurt este să ajungem la Turneul de Promovare  iar cel pe termen mediu este să promovăm CSM Botoșani în Liga Zimbrilor, așa cum am stabilit ca obiectiv la sfârșitul anului 2019. Avem nevoie de autoritățile locale pentru a îndeplini acest obiectiv, de suporteri și de iubitorii de sport”, a conchis Cătălin Stoleru.

Deja ai votat!
se încarcă...