Valeriu Iftime pune presiune pe Marius Croitoru după calificarea în play-off: „Vreau cupele europene!”

0

Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani, a declarat că odată calificată în play-off-ul Ligii 1, echipa pregătită de Marius Croitoru se poate gândi cu șanse reale la un loc care să le asigure prezența în cupele europene.

Iftime este convins că FC Botoșani va avea evoluții foarte bune în play-off și crede că echipa poate termina sezonul pe unul din primele patru locuri.

„Vreau cupele europene. Nici nu mă gândesc. Pot ajunge pe locul patru. Promit spectacol și cupe europene. Avem nevoie de stadion. Vor veni la noi echipe străine. Nu vorbesc prostii, știu ce spun. Echipa noastră poate mai mult. Am avut prea mari emoții și nu m-am dus la meci. Am plecat în Germania. Așa echipă nu am avut niciodată. Eu știu ce e în club și nu sunt nebun să vă spun. Stăm foarte bine. Sunt super fericit. E cea mai mare performanță a fotbalului botoșănean. În cupele europene am ajuns de pe locul opt, a fost o conjunctură. Bravo lor. Mă bucur tare mult că vom produce fotbal acasă. La Sepsi nu am jucat spectaculpos dar cred că au fost foarte mari emoții. Există primă de play-off pentru fiecare. Toate astea sunt puse la punct”, a declarat Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani.

 

Deja ai votat!
se încarcă...