Argentinianul Jonathan Rodriguez, noul căpitan al FC Botoșani! (Video)

0

Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani, a anunțat numele noului căpitan al echipei după plecare lui George Miron la FCSB.

„Primul căpitan după plecarea lui Miron este Rodriguez, al doilea căpitan este Andrei Chindriș, iar al treilea căpitan este Enriko Papa. Vreau să îl felicit pentru tot ce a făcut pentru acest club pe Rodriguez. Merită această titulatură de căpitan al echipei. Eu personal îi mulțumesc din suflet”, a declarat Marius Croitoru.

Noul lider din vestiarul FC Botoșani, a afirmat că realiarea acestui obiectiv, accederea în premieră în play-off este doar o surpriză pentru cei care nu au crezut cu adevărat în această echipă.

„Sunt foarte fericit. Am lucrat de opt luni pentru aceste rezultate, de când a venit Marius jucăm foarte frumos și suntem pe locul 4, acolo unde merităm. Marius m-a pus căpitan secund la începutul campionatului și era normal ca după plecarea lui George să urmez eu”, a declarat Jonathan Rodriguez.

Partida FC Botoșani- Poli Iași va avea loc luni de la ora 20:00 pe stadionul „Municipal”, derby-ul Moldovei contând pentru ultima etapă a sezonului regular al Ligii 1.

 

Deja ai votat!
se încarcă...