CSM Botoșani se impune clar în fața rivalei CSU Suceava! (VIDEO)

0
CSM Botoșani se impune clar în fața rivalei CSU Suceava! (VIDEO)

CSM Botoșani a tranșat în favoarea sa derby-ul Nordului la handbal.

Gruparea preăgtită de Radu Roșu s-a impus într-o atmsoferă superbă în fața a 1000 de spectatori în fața rivalilor de la CSU Suceava, scor 26-21 (1-14-12) într-un meci contând pentru etapa a XIV-a Divizia A, serie A la handbal masculin.

Cele două formații, calificate la turneul semifinal pentru promovarea în Liga Zimbrilor, au oferit un spectacol de calitate. Botoșănenii au evoluat însă mult cu „inima” din dorința de a demonstra că nu sunt cu nimic inferior unei echipe care are un istoric în handbalul masculin românesc și beneficiază de un buget cu mult peste cel de care dispune CSM.

Elevii lui Radu Roșu au intrat mai greu în meci, ratând mult, permițându-le astfel să fie la conducere pe tabela de marcaj. Treptat însă handbaliștii botoșăneni și-au regăsit scadența și împinși de la spate de suporterii care au creat o atmosferă senzațională, au egalat, iar pe finalul primei reprize au preluat conducerea intrând la cabine cu avantaj de două goluri, 14-12.

În actul secund băieții lui Radu Roșu nu le-au mai dat nicio șansă sucevenilor conducând ostilitățile „da capo al fine”, impunându-se în final cu 26-21. După această victorie CSM Botoșani a egalat în fruntea ierarhiei CSU Suceava la puncte, iar lupta pentru supremație în Divizia A Seria A se va da pe terenul rivalei, fiind greu de crezut că cele două vor mai pierde puncte în această serie până la duelul direct.

De notat ar fi că la meci a fost prezent și primarul municipiului Suceava, Ioan Lungu, care a urmărit meciul din mijlocul suporterilor veniți din județul vecin. De asemenea, au fost prezenți și noii sponsori ai CSM-ului, Gheorghe Ciubotaru, patronul companiei Electroalfa, precum și Maricel Maxim, patronul firmei Maxim Special Construct, cei doi urmărind meciul alături de primarul municipiului Botoșani, Cătălin Mugurel Flutur.

+3 -0

se încarcă...