Burleanu își umflă mușchii: „Confirmăm rămânerea în proiectul EURO!”

0

Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), a declarat că a anunţat oficial astăzi UEFA că Bucureştiul ca rămâne gazda Campionatului European, competiție care a fost amânată cu un an din cauza pandemiei de coronavirus.

„Doresc să anunţ că am transmis la UEFA angajamentul ferm al Bucureştiului de a găzdui meciurile EURO 2020 peste un an, când se va desfăşura Campionatul European. Ştiţi foarte bine că Federaţia Română de Fotbal a susţinut această amânare chiar acum o săptămână. Spuneam atunci ceea ce este valabil şi acum, că ocrotirea familiei fotbalului şi participarea activă la recomandările Guvernului României şi autorităţilor internaţionale pentru protejarea sănătăţii publice reprezintă pentru Federaţia Română de Fotbal una dintre principalele responsabilităţi ale acestei perioade. Acum suntem printre primele federaţii gazdă care confirmăm rămânerea în proiectul EURO”, a declarat Răzvan Burleanu pentru site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal (FRF).

România va întâlni în 4 iunie, la Reykjavik, selecţionata Islandei, în semifinalele play-off-ului EURO 2021. O victorie în această partidă ar pune reprezentativa noastră în postura de a juca ulterior, în 9 iunie, la Sofia sau Budapesta, meciul decisiv pentru calificarea la turneul final, în faţa Bulgariei sau Ungariei.

EURO 2021 se va desfășura în 12 oraşe acestea fiind Bucureşti (România), Baku (Azerbaidjan), Copenhaga (Danemarca), Londra (Anglia), Munchen (Germania), Budapesta (Ungaria), Roma (Italia), Amsterdam (Olanda), Dublin (Irlanda), Sankt Petersburg (Rusia), Glasgow (Scoţia) şi Bilbao (Spania).

 

+0 -0
se încarcă...