Cornel Șfaițer: „Să nu vă surprindă dacă vor dispărea din peisaj cluburi de  Liga 1!”

0

Cornel Șfaițer, președintele formației Sepsi OSK Sf. Gheorghe și totodată părintele spiritual al FC Botoșani, s-a arătat convins că pandemia de COVID-19 care a pus stăpânire pe întrega lume, va lăsa urme adânci și în sportul românesc.

Oficilaul formației din Sf. Gheorghe este de părere că abia acesta este adevăratul „moment zero” de care s-a tot vorbit în fotbalul românesc și crede că doar echipele care vor avea un management profesionist vor reuși să supraviețuiască și să aibă continuitate la niveul primului eșalon fotbalistic al țării.

„Sincer vă spun, cred că abia acesta va fi adevăratul moment zero în fotbalul românesc. S-a mai discutat și în trecut de așa-zisul moment zero, însă niciodată situația nu a fost atât de gravă. E drept, probleme financiare erau în campionatul românesc şi până în pandemie, însă acum aceste probleme se vor agrava. Fotbalul, sportul, în general, nu va muri, asta e clar, dar vor supraviețui doar cei puternici, cei bine așezați. Să nu vă surprindă dacă vor dispărea din peisaj cluburi de  Liga 1”, a declarat Cornel Șfaițer, președintele formației Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

Deja ai votat!
se încarcă...