Cornel Dinu s-a aliat cu „câinii” în demersul de a cumpăra Dinamo de la Negoiță!

0

„Câinii” au făcut o ofertă clară pentru a cumpăra Dinamo de la Ionuț Negoiță. Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo, a făcut o ofertă publică în valoare de un leu pentru cumpărarea pachetului majoritar de acţiuni (82,9368%) deţinut de Ionuţ Negoiţă la Dinamo.

Susţinută de Cornel Dinu, Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo i-a transmis lui Negoiță că a venit momnetul să se retragă așa cum a promis.

„Domnule Ionuţ Negoiţă, gândeşte înţelept, este momentul să te retragi aşa cum ai promis. Nu putem trăi la nesfârşit cu faţa la trecut şi cu spatele la viitor. În aceste vremuri grele din viaţa lui Dinamo, este imperios necesar să ne luăm destinul în propriile mâini, să luptăm pentru ceea ce nouă ne aparţine, să ne luăm Dinamo înapoi. Ne-am săturat de pseudo investitorii care au sabotat clubul ani şi ani la rând, care şi-au umplut conturile pe spatele lui Dinamo, devenită paravan pentru afacerile lor dubioase, în timp ce fotbalul dinamovist a ajuns la un minim istoric. În urma ultimelor declaraţii venite dinspre actualul patronat al lui Dinamo, vă anunţăm pe toţi suporterii dinamovişti că în această seară, Asociaţia Dinamovişti Pentru Dinamo a trimis o ofertă scrisă de cumpărare a pachetului majoritar de acţiuni al SC Dinamo 1948 SA”, se arată în comunicatul citat.

Deja ai votat!
se încarcă...