Televiziunile vor cu orice preț reluarea Ligii 1 și pun presiune pe cluburi și LPF: „Jucați sau dați banii înapoi!”

0

Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a postat pe site-ul oficial al forului un comunicta prin care anunță că LPF și cluburole sunt presați de deținătorii drepturilor TV pentru a relua Liga 1.

Potrivit celor de la LPF, deținătorii drepturilor TV au trecut la „amenințări” nefiind exclus să ceară restituirea unei sume de bani, daune și chiar renegocierea contractului.

„LPF a primit o notificare din partea EAD.RO INTERACTIVE, partenerul media al Casa Liga 1. Prin intermediul acestui document, reprezentantul legal al companiei, dl. Orlando Nicoara, a subliniat încă o dată importanța finalizării actualului sezon prin disputarea tuturor jocurilor rămase din cadrul competiției Casa Liga 1. Totodată, am fost informați că, în măsura în care acest lucru nu se va putea realiza, EAD.RO INTERACTIVE va solicita LPF și celor 14 cluburi din Casa Liga 1 returnarea unei părți din totalul sumelor plătite cu titlu de avans, plata de daune interese și renegocierea contractului. Am înaintat notificarea către Departamentul Juridic al LPF, cu solicitarea de a formula cât mai rapid un răspuns din partea instituției noastre. Așa cum am transmis în mod repetat, atâta LPF, cât și cluburile membre, doresc reluarea competiției Casa Liga 1, suspendarea disputării acestei competiții și eventuala întârziere a reluării acesteia fiind total independente de voința noastră”, se arată în comunicatul LPF semnat de secretarul general al forului.

+0 -0
se încarcă...