Fostul atacant al FC Botoșani, Mihai Roman va juca în finala „eCupa României” la FIFA 20!

0

Fostul atacant al FC Botoșani, Mihai Roman, a calificat Universitatea Craiova în finala competiţiei „eCupa României” la fotbal virtual FIFA20,

Performanța a fost obținută după ce a Roman la învins în semifinale cu scorul de 3-0 și 4-3 pe Mike Cestor care a reprezentat CFR Cluj. învins-o în semifinale pe CFR Cluj.

Astăzi de la ora 18:00 va avea loc cea de-a doua semifinală în „eCupa României” între Gaz Metan Mediaș și FC Hermannstadt. Cele două formații din județul Sibiu se vor lupta pentru un loc în ultimul act al competiției, găzarii fiind reprezentați de Stephan Drăghici în timp ce FC Hermannstadt îi va avea la „butoane” pe Andrei Cordea și Raul Opruț.

Partidele din „eCupa României” se dispută în sistem cel mai bun din două meciuri (cu regula ”golului de aur” în meciul al treilea, în caz de egalitate), pe platforma PS4, iar toate echipele au aceeaşi valoare a jucătorilor în joc, rating mediu de 85. De notat ar fi că echipele din Liga 1 și-ai desemnat proprii jucători care să îi reprezinte în această competiție. FC Botoșani a fost reprezentată în competiție de David Croitoru. Fiul tehnicianului nu a fost însă prea inspirat la „butoane” părăsind competiția încă din primul tur.

 

+1 -0
se încarcă...