Răzvan Burleanu: „Dacă nu vom începe nici la 13 iunie, nu vom reuși să terminăm campionatul și Cupa României!”

0

Răzvan Burleanu, președintele FRF a afirmat că în opinia sa Liga 1 și Cupa României nu vor putea fi duse la capăt în actualul format dacă nu vor începe cel târziu la jumătatea lunii iunie.

„Dacă nu vom începe nici la 13 iunie, nu vom reuși să terminăm campionatul și Cupa României. Avem nevoie să modificăm termenul UEFA sau să modificăm programul meciurilor din campionat, ceea ce e foarte probabil să facem pentru liga a doua. În momentul de față, ne concentrăm pe reluarea antrenamentelor, dar lucrăm la un protocol și pentru reluarea campionatului cu cât mai puțin oameni angrenați în organizarea meciurilor. Ne-ar fi foarte ușor să revenim la antrenamente pe 15 mai, în grupuri de câte patru”, a declarat Răzvan Burleanu.

Reacția președintelui FRF, a mai spus că forul pe care îl reprezintă va cere lămuriri suplimentare Ministerului Tineretului și Sportului (MTS) în urma protocolului pe care MTS l-a elaborate împreună cu Ministerul Sănătății privind reluarea pregătirilor sportivilor profesioniști după 15 mai. Burleanu a spus că în opinia sa trebuie elaborat cât mai repede un set de reguli în urma anunțurilor făcute de președintele Klaus Iohannis și Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, conform cărora sportivii de performanță se vor putea antrena începând cu data de 15 mai.

Deja ai votat!
se încarcă...