Scandal în Liga 1 » Război total între LPF și Poli Iași!

0

Demersul președintelui Poli Iași, Ciprian Paraschiv, de a cere „înghețarea” play-out-ului Ligii 1, demers cu care au fost de acord toate echipele din play-out cu excepția celor de la Sepsi și Dinamo, a fost criticat aspru de Justin Ştefan.

Secretarul general al LPF, a reacţionat ca urmare a acţiunii clubului Politehnica Iaşi declarând că Paraschiv a avut o atitudine iresponsabilă.

„Ne-am întors la acele vremuri negre ale cooperativei. Am crezut că iniţial e o glumă. Am verificat, iar mailul semnat de domnul Paraschiv este semnat chiar de dânsul. Am vorbit cu celelalte cluburi şi mi-au zis că ei înţeleg şi aşa mai departe. Acţiunea domnului Paraschiv este un act iresponsabil, pentru că el a arătat că poate sacrifica interesul celorlalte cluburi şi ale partenerilor media, dintr-un interes personal. Dacă nu-ţi poţi asuma responsabilitatea, pleci liniştit acasă. Fuga de responsabilitate ar trebui să nu ne caracterizeze în sport. Eu sunt aici la LPF să apăr regulile şi principiile, pentru că la finalul zilei onoarea nu are preţ. Nu voi accepta niciodată să abdicăm de la lege, pentru că reglementările sunt clare. Nu putem să modificăm sistemul competiţional şi principiile de promovare-retrogradare în mijlocul competiţiei. Eu vorbesc de fotbal profesionist şi de ceea ce a comunicat UEFA. Domnul Paraschiv a spus că nu ia prea mulţi bani din drepturile TV. Cred că nici nu ştie cum se împart banii din drepturile de televizare” a tunat Justin Ştefan.

 

Deja ai votat!
se încarcă...