FC Botoșani – Craiova se poate AMÂNA! Medicul Petre Rădăuceanu depistat cu covid19

0

Meciul care ar fi trebuit să deschidă prima etapă a campionatului după pauza cauzată de pandemia de coronavirus se poate amâna.

Asta după ce, medicul echipei FC Botoșani, Dr. Petre Rădăuceanu și un fotbalist de la echipa a doua a FC Botoșani, au fost depistați pozitivi la covid19 la testarea efectuată înainte de deplasarea la Craiova. “Nu am niciun simptom. Mă simt foarte bine. Am fost testat, la un loc cu toată echipa, așa cum prevede regulamentul, iar apoi am fost informat că sunt pozitiv. Vom vedea care sunt următorii pași, cei de la DSP vor decide”, a spus pentru Monitorul medicul Petre Rădăuceanu.

Oficialii lui FC Botoșani vor trebui să anunțe oficialii Ligii 1, iar, după modelul dinamo, meciul riscă să fie anulat.

Oficialii FC Botoșani speră totuși ca meciul să se joace, așa cum este programat. Delegația a ajuns deja la Craiova, unde au fost informați și reprezentanții DSP Dolj, care vor face o anchetă epidemiologică. “Domnul doctor nu a avut contact cu echipa. El a mers separat, cu doar doi oficiali din club, cu mașina personală. Se va repeta testul și sper să fie negativ. Dar oricum noi am informat forurile superioare și așteptăm decizia. Totuși sperăm să se joace pentru că, repet, domnul doctor nu a avut contact cu jucătorii”, a spus Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani.

+9 -4
se încarcă...