Vremuri grele la rivali » Poli Iași, pe loc de baraj în play-out după eșecul cu Viitorul!

0

La restartul fotbalului în România, Viitorul Constanța s-a impus la limită, scor 2-1 (1-1) pe teren propriu în duelul cu Politehnica Iaşi, partida contând pentru runda a III-a a play-out-ului acestei ediții a Ligii 1.

Echipa „Regelui” s-a impus grație reușitelor semnate de Andrei Ciobanu (min.26) şi Virgil Ghiţă (min.72), golul rivalilor FC Botoșani fiind marcat de Juan Pablo Passaglia (min.37).

Mircea Rednic, antrenorul formației Poli Iași a spus că din punctul său de vedere după aspectul jocului un rezultat de egalitate ar fi fost mai echitabil.

„La 1-1 am avut două ocazii mari și am luat goluri din faze fixe. Eu spun că meritam un punct: i-am blocat bine. În repriza a doua am jucat bine! Nici nu speram la mai multe, după două luni de pauză și una de antrenamente câte patru… câte opt. Vom mai crește în ritm. Am jucat cu o echipă care merită să fie în play-off și am luat două goluri din faze fixe, noi am avut ocazii din acțiuni. Ăsta este fotbalul. În repriza a doua nu a fost nicio diferență între cele două echipe”, a afirmat Mircea Rednic.

După acest rezultat Viitorul și-a consolidat fotoliul de lider în play-out având 27 de puncte. De partea celalată Poli Iași a căzut pe loc de baraj cu 15 puncte, fiind la un punct de Chindia și Academica, formații aflate pe locuri direct retrogradabile, cu mențiunea că târgoviștenii au un meci mai puțin disputat.

Rezultate etapa a III-a play-out Liga 1
FC Voluntari – Academica Clinceni 3-0
Sepsi OSK Sf. Gheorghe – FC Hermannstadt 1-1
Viitorul Constanța – Poli Iași 2-1
Dinamo București – Chindia Târgoviște *)
*) meci amânat

                             

+2 -0
se încarcă...