Petre Rădăuceanu NEGATIV și la cel de-al doilea test „anti-covid”: „Astăzi voi fi externat!”

Doctorul Petre Rădăuceanu, medicul echipei FC Botoșani, urmează să fie externat în cursul zilei de astăzi de la Craiova.

Spitalizat pentru investigații amănunțite după ce un test efectuat la Botoșani i-a ieșit neconcludent, doctorul Petre Rădăuceanu a scăpat de aceste probleme după ce a ieșit negativ la două teste COVID-19 la care  a fost supus la Craiova.

„Și cel de-al doilea test pe care l-am făcut la 24 de ore după primul a ieșit la fel, negativ. În consecință astăzi voi fi externat. Mă bucur că s-a terminat totul cu bine și că voi putea veni acasă. Așa cum v-am mai spus, nu am avut niciun moment nicio emoție, nu am niciun simptom”, a declarat dr. Petre Rădăuceanu.

Medicul FC Botoșani a spus că singura explicație pentru faptul că testul efectuat la Botoșani înainte de a face deplasarea la Craiova a fost neconcludent este că în aprilie s-a confruntat cu o răceală puternică pe care a tratat-o singur fără a fi spitalizat.

„Singura explicație ar fi că în aprilie în timp ce eram în concediu medical din cauza altor probleme medicale, am avut o răceală puternică pe care am tratat-o singur și după 5-6 zile mi-am revenit. Probabil atunci să fi avut această problemă dar am fost asimptomatic, nu am avut nimic”, a afirmat dr. Petre Rădăuceanu.

Așa cum v-am informat, lotul FC Botoșani care a făcut deplasarea la Craiova a ieșit negativ la COVID-19 astfel că gruparea locală își va putea relua activitatea normal, echipa urmând a juca în campionat sâmbătă de la ora 20:00 cu CFR Cluj.

Deja ai votat!