Universitatea Craiova, noul lider al play-off-ului Ligii 1!

0

Universitatea Craiova a învins cu scorul de 2-1 (1-1) în deplasare Gaz Metan Mediaș într-un meci contând pentru runda a VI-a a play-off-ului Ligii 1.

Grație acestui succes, oltenii au urcat pe primul loc în clasamentul la zi al Ligii 1, elevii lui Bergodi așteptând un ajutor de la Giurgiu din partea Astrei pentru a bloca campioana CFR Cluj, caz în care își vor păstra fotoliul de lider și la finalul acestei runde.

Gazdele au deschis scorul prin italianul Roberto Romeo (min. 21), dar Universitatea a restabilit egalitatea prin Valentin Mihăilă (min.39), 1-1 fiind și scorul cu care cele două formații au intrat la cabine. La 9 minute de la reluarea jocului  Alexandru Cicâldău a marcat golul de 2-1, reușita sa stabilind de altfel și scorul final al confruntării.

În urma succesului, oltenii au acumulat 38 de puncte și au urcat pe primul loc în clasament, depășind cu două puncte CFR Cluj, campioana urmând a închide această primă rundă a returlui duminică la ora 20:00 la Giurgiu cu Astra. De partea cealaltă Gaz Metan a rămas fără victorie în play-off, având trei egaluri şi trei eşecuri, ardelenii fiind pe ultimul loc cu 25 de puncte.

Programul etapei a VI-a play-off
Gaz Metan Mediaș- Universitatea Craiova 1-2
Sâmbătă, 4 iulie
ora 20:00 FCSB- FC Botoșani
Duminică, 5 iulie
ora 20:00 Astra Giurgiu – CFR Cluj

Clasament play-off Liga 1
1 Universitatea Craiova- 38 pct
2 CFR Cluj- 36 pct
3 Astra Giurgiu- 28 pct
4 FCSB- 27 pct
5 FC Botoșani- 27 pct
6 Gaz Metan Mediaș- 25 pct

+2 -0
se încarcă...