Cornel Șfaițer vrea să câștige Cupa României cu Sepsi împotriva „prietenilor” de la FCSB: „Ar fi ceva fantastic, de vis!”!

0

Părintele spiritual al FC Botoșani, Cornel Șfaițer, în prezent managerul general al formației Sepsi OSK Sf. Gheorghe, a declarat că nu ar fi o surpriză dacă formația sa ar reuși să se impună în ultimul act al Cupei României în fața FCSB.

Șfaițer a dat asigurări că jucătorii lui Leo Grozavu vor fi capacitați la 100% la ora confruntării cu „prietenii” „roș-albaștrii”, știută fiind simpatia pe care Șfaier, dinamovist convins și mai nou membru DDB o are față de FCSB.

„Vom aborda finala, la fel cum am şi abordat semifinala. Jucătorii noștri vor face meciul vieții cu FCSB. E adevărat că setea FCSB-ului de trofee va face meciul dificil însă noi vom aborda meciul cu determinare. Se poate întâmpla orice într-o finală. FCSB are jucători de calitate, au şi ei problemele lor, dar într-o finală orice jucător e capacitat. FCSB – Sepsi e o finală frumoasă. Dacă vom reuşi să aducem cupa la Sfântu Gheorghe, va fi o performanţă mai importantă decât calificarea în Cornel play-off, sezonul trecut. Pentru finală vom analiza dacă le dăm o primă, financiar vor fi motivaţi. FCSB e o echipă cu multă experienţă, a câştigat cupe, a jucat în cupele europene şi îşi doreşte din nou. Nu va fi uşor”, a declarat  Cornel Sfaiţer, managerul general al formației Sepsi OSK.

Finala ediției 2019-2020 a Cupei României va avea loc pe 22 iulie pe stadionul „Ilie Oană”” din Ploiești, câștigătoarea trofeului urmând a-și asigura și prezența la startul ediției viitoare a Europa League.

+3 -0
se încarcă...