Croitoru își desființează omologul de la Astra: „Prin anii 2000 se mai juca cu autogara și autobaza!”

0

Marius Croitoru, antrenorul principal al formației FC Botoșani a pus tunurile pe omologul său Bogdan Andone, acuzându-l de anti-joc la finalul partidei disputate în cadrul rundei a VII-a a play-off-ului, scor 0-0.

„Sunt foarte supărat. Din păcate, nu am avut nici noi dinamica pe care am avut-o de foarte multe ori acasă. E greu să joci cu o echipă care nu are nimic de pierdut. Au avut în teren doar doi jucători de atac, restul defensivi. Asta e, fiecare antrenor își face jocul lui. De când am văzut foaia de joc am zis că vin aici să nu piardă. Eu unul nu aș putea să fac așa ceva. Încerc să joc ofensiv, chiar dacă iau bătaie. Am mai văzut astfel de momente prin anii 2000 cu autobaza și autogara. În a doua repriză, portarul meu avea mănușile la uscat pe bară.Se joacă până la final. Sunt mai fericit când joc cu echipe care vor să câștige. Ucizi fotbalul, mai ales când vine din partea unei echipe care nu are nimic de pierdut. Fundașii mei i-au anihilat total pe Budescu și Alibec. Nu au avut nicio ocazie”, a declarat Marius Croitoru, la finalul partidei FC Botoșani- Astra.

În urma acestui rezultat Astra și-a consolidat locul 3 în play-off-ul Ligii 1 cu 30 de puncte, urmată de FC Botoșani cu 29 de puncte, molfovenii urcând în fața FCSB-ului care a rămas pe locul 4 cu 28 de puncte. „Roș-albaștrii” vor evolua în play-off duminică în bănie cu liderul Universitatea Craiova. Ultimul meci al acestei runde a play-off-ului Ligii 1 va avea loc luni în Gruia, CFR Cluj primind vizita formației Gaz Metan Mediaș.

Deja ai votat!
se încarcă...