Cristiano Bergodi se teme de FC Botoșani: „Nu ne va fi ușor!”

0

Cristiano Bergodi, antrenorul principal al formației Universitatea Craiova, a cerut echilibru după ce elevii săi au câștigat cu 2-1 duelul cu FCSB și a spus că în acest moment toată atenția sa se duce către meciul cu FC Botoșani de duminică mai ales că oltenii nu au reușit niciodată în istorie să se impună pe „Municipal”.

„Se poate face ceva deosebit, dar nu vorbim de titlu. Vedem ce face CFR, dar avem trei meciuri grele, plus cel cu CFR. Avem meci greu și la Botoșani, unde și acolo mi se pare că Craiova nu prea a câștigat. E o echipă bună, joacă mingea pe jos, are jucători foarte buni, tehnici în față, dar și la mijloc. Nu va fi ușor, dar căpătăm încredere. Avem încredere în ceva special. Lucrurile sunt bune, dar mi-e teamă. E o echipă foarte bună Botoșani. Nu vorbesc de titlu, acuma munca e pentru toți jucătorii, tot staff-ul… până acuma a făcut foarte bine munca. Suntem pe un drum bun. Stăm liniștiți cu piciorul în pământ, calmi”, a declarat Cristiano Bergodi.

Partida FC Botoșani- Universitatea Craiova, meci contând pentru runda a VIII-a a play-off-ului Ligii 1 va avea loc duminică, 19 iulie de la ora 21:00.

Deja ai votat!