Spre titlu, din penalty în penalty: FC Botoșani – Craiova 0:2 după două lovituri de pedeapsă primite de olteni

0

Min. 1 – Arbitrul Radu Petrescu a dat startul partidei dintre FC Botoșani – Universitatea Craiova. În contextul pandemiei de Sars-Cov 2, partida, care, în anii trecuți, umplea stadionul, se desfășoară acum fără spectatori.
Min. 7 – Partida, contând pentru runda a VIII-a a play-off-ului Ligii 1, este una importantă pentru ambele formații, echipa locală luptând pentru un loc în Europa, iar oltenii pentru titlul de campioană.

Min. 13 – Oltenii cer gol, după o fază de atac. Cicăldău a tras cu putere, iar Pap a respins chiar de pe linia porții. Elevii lui Bergodi au spus că mingea a trecut de linia porții. cerând gol. În urma deciziei arbitrului, scorul a rămas, însă 0-0.
Min. 44 – Chiar înainte de pauză, arbitrii le refuză un penalty jucătorilor lui Croitoru după ce Chindriș este busculat în careu de doi jucători ai oltenilor.
Min. 45 – Pauză pe Municipal. După 20 de minute în care Craiova a condus jocul, Botoșani a echilibrat balanța. Posesie: FC Botoşani 51%, CS U Craiova 49%.

Min. 46 – Partida se reia de la scorul de 0-0.

Min. 60 – Denis Hăruț comite un fault dur asupra unui adversar şi primeşte un cartonaş galben de la arbitru.

Min. 71 – Penalty pentru Craiova!

Min. 73 – Craiova deschide scorul după ce Cicâldău înscrie de la punctul cu var.

Min. 90 – Încă un penalty pentru Craiova, după un fault al lui Chindriș. Gustavo duce scorul la 2-0 și arbitrul fluieră finalul partidei.

+6 -4
se încarcă...