Croitoru vrea cantonamente obligatorii la echipele din Liga 1: „Nu se mai poate!” (Video)

0

Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani, susține că Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) ar trebui să ia măsuri mai dure și chiar să oblige cluburile să țină jucătorii în cantonamente.

Croitoru este nemulțumit că în prima ligă sunt mulți jucători neprofesioniști dovadă fiind cazurile pozitive de coronavirus care au dus la amânarea mai multor meciuri.

„Noi nu am fost în stare să gestionăm șase-opt etape. Cei care se ocupă de bunul mers al campionatului trebuie să ia hotărâri drastice, chiar cu intratul în cantonament. Chiar dacă este o cheltuială în plus, eu am fost de acord. După ce ne-au dat voie să ne antrenăm, am uitat de restricții, de distanțare, de mască. Încă facem mari greșeli. Fotbaliștii încă cred că pot avea viața pe care au avut-o acum șase luni de zile. Nu se mai poate. Un singur jucător neprofesionist poate strica bunul mers al unei echipe iar o echipă poate strica bunul mers al unei competiții. Toți jucătorii trebuie să înțeleagă că trebuie să fim mult mai responsabili. Trebuie să se ia măsuri drastice. Am jucători care din punct de vedere psihic sunt terminați, stau în cantonament de două luni. Trebuie să înțeleagă că asta este viața. Vor să fie plătiți bine, trebuie să facă anumite sacrificii. Îi țin în cantonament, îi țin la hotel, nu am ce să fac. Vacanța care va veni, va fi foarte scurtă”, a declarat Marius Croitoru.

+7 -0
se încarcă...