Debut cu dreptul la Dinamo pentru Gigi Mulțescu!

0

Dinamo Bucureşti s-a impus cu scorul de 2-1 în duelul pe care l-a susținut în runda a XIII-a a play-out-ului Ligii 1 pe terenul celor de la  FC Voluntari.

La primul meci oficial susținut după o pauză de trei săptămâni, după ce au fost nevoiți să stea în izolare ca urmare a faptului că mai mulți jucători au fost găsiți pozitiv la coronavirus, „câinii” s-au impus pe stadionul „Anghel Iordănescu” grație reușitelor semnate de Deian Sorescu (min.34) şi Filip Mrzljak (min.76), reușita ilfovenilor purtând semnătura lui Mihai Căpăţînă (min. 63 – penalty). La Dinamo s-a consemnat debutul pe bancă a tandemului Gigi Mulțescu- Cornel Țălnar.

În urma acestei victorii Dinamo a acumulat 24 de puncte fiind pe locul 7 , loc retrogradabil. Distanța față de Poli Iași, echipă aflată pe locul 6, loc de baraj, este de cinci puncte, dar „câinii” au cu cinci meciuri mai puțin disputate decât moldovenii. De asemenea, distanța care îi separă pe „alb-roșii” față de FC Voluntari și Sepsi, formații aflate pe locurile 4 și 5, este de șapte puncte în condițiile în care elevii lui Mulțescu au cinci meciuri mai puțin disputate decât ilfovenii și patru decât Sepsi OSK.

Deja ai votat!
se încarcă...