Emoții pentru botoșănenii Mihai Bordeianu și Valeriu Bordeanu » Cei doi luptă astăzi în Bănie cu Universitatea pentru a-și păstra titlul de campioni!

0

Emoții pentru botoșănenii Mihai Bordeianu și Valeriu Bordeanu. Cei doi luptă astăzi în Bănie cu Universitatea pentru a-și păstra titlul de campioni!

Universitatea Craiova și CFR Cluj, se va disputa începând cu ora 20:30 și va fi transmis în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

La startul acestei runde ardelenii sunt pe primul loc cu 46 de puncte iar oltenii pe locul 2 cu 44 de puncte având însă și un meci mai puțin disputat, cel cu Astra Giurgiu. Remiza în Bănie ar fi în avantajul Universității care ar rămâne la două lungimi în spatele CFR Cluj dar ar avea restanța cu Astra, meci pe care l-ar putea câștiga la „masa verde” având în vedere că cei care conduc destinele fotbalului românesc trebuie să comunice la UEFA până la miezul acestei nopți reprezentanta României în Champions League și cele trei echipe care vor merge în Europa League.

Deja ai votat!