Marius Croitoru: „Ordabasy pleacă cu un avantaj de 5% la calificare!” (VIDEO)

0

Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani, a declarat că Ordabasy, adversara din primul tur al grupării locale cu un lot cifrat la 12.4 milioane de euro, pleacă cu un mic avantaj la calificare. 

„Era singurul adversar pe care nu îl vroiam. Deplasarea, terenul… Asta este. Joacă un sistem 5-2-3 sau 3-4-3. Cei din față sunt incredibil de buni. Sunt emoții dar emoții constructive. Este o competiție europeană, un prim meci al meu ca antrenor împotriva unei echipe foarte bune. Chiar dacă țara nu este una care să mă sperie, echipa Ordobasy are jucători foarte buni. Am jucat acum zece ani în Kazahstan, s-au schimbat foarte multe. În ultimii ani sunt o prezență constantă în cupele europene. Au putere financiară și probabil de asta îi vedem acolo. Ținând cont de deplasare, diferență de fus orar, putem spune că au un 5% în plus față de noi. Singura problemă este că se joacă un singur meci. Nu ai ce strategie să faci. Se joacă un meci, care pe care și e totul sau nimic. Este un singur meci și trebuie să iau în calcul absolut orice, inclusiv loviturile de departajare. Tiparul fotbalistului de la Botoșani este unul ofensiv și nu aș putea să le cer să se apere”, a declarat Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani.

Partida din Kazahstan dintre Ordabasy și FC Botoșani va începe la ora 17:00 și va fi transmisă în direct de Digi Sport și Look.

Deja ai votat!