Jucătorii FC Botoșani decisivi în victoria României cu 3-0 în Malta!

0

Cu fundașii FC Botoșani Denis Haruț și Andrei Chindriș integraliști și cu George Cîmpanu pe teren ultimele 10 minute, naționala de tineret a României s-a impus la scor de neprezentare, 3-0, în Malta, în preliminariile turneului final al Campionatului European de anul viitor care va fi găzduit de Ungaria și Slovenia.

După ce în urmă cu câteva zile câștiga în stil de mare echipă în Finalnda cu 3-1, reprezentativa pregătită de Adrian Mutu s-a impus fără să forțeze pe „Centenary Stadium” grație golurilor marcate de Dennis Man (min. 6), Ionuț Costache (min. 41) și Denis Haruț (min. 83), fundașul dreapta al FC Botoșani marcând dintr-o pasă venită de la coechipierul său de la echipa de club George Cîmpanu.

Cu acest succes, România U21 a acumulat 16 puncte și ocupă în continuare locul secund în grupa 8 preliminară, fiind la trei puncte în urma reprezentativei Danemarcei, care în această seară s-a impus cu 1-0 în Irlanda de Nord.

Cele șase puncte obținute de „tricolorii mici” în cele două meciuri disputate sub comanda lui Adrian Mutu vor cântări greu în economia finală a clasamentului și ar putea fi decisive în ceea ce privește calificarea la EURO 2021. Și asta pentru că pe lângă cele nouă câștigătoare ale grupelor prleiminare, la EURO 2021 se vor clasa și cele mai bune cinci locuri doi, România fiind în acest top pe locul 2 cu 13 puncte, la două puncte de Franța care ocupă primul loc

 

Deja ai votat!