Loviturile de la 11 metri exersate la antrenament de Croitoru: „Trebuie să luăm în calcul orice!” (VIDEO)

0

FC Botoșani a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru jocul de joi, 17 septembrie de pe „Municipal” de la ora 18:45 din turul al doilea preliminar al Europa League cu macedonenii de la Shkendija.

După cum bine șitți, din cauza pandemiei de coronavirus, UEFA a decis ca partidele din această fază a cupelor europene să se dispute într-o singură manșă. Astfel în cazul în care după 90 de minute rezultatul va fi egal, vor urma două reprize a câte 15 minute de prelungiri. Dacă și după aceste reprize egalitatea va persista, atunci se va trece la loteria penalty-urilor pentru a se desemna formația care va accede în turul următor al competiției.

Acesta este și motivul pentru care Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani, a declarat că va exersa la antrenamentele premergătoare confruntării și loviturile de la 11 metri.

„Este un meci care se joacă într-o singură manșă, un meci în care se va decide calificarea și trebuie să ținem cont de toate aspectele. Evident că vom exersa la antrenamente loviturile de la 11 metri”, a declarat Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani.

 

Deja ai votat!
se încarcă...