Valeriu Iftime i-a mitraliat pe jucători după eșecul cu Shkendija: „Am pierdut o șansă istorică!” (VIDEO)

Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani, a digerat greu eliminarea grupării locale din Europa League în fața macedonenilor de la Shkendija.

Iftime l-a pus la zid pe goalkeeperul Eduard Pap pentru golul primit în minutul 2, dar nu l-a menajat nici pe golgeterul echipei Marko Dugandzic care a fost inexistent în meciul de pe „Municipal”.

„Un coleg a făcut o caracterizare perfectă acestui meci: un portar bezmetic și un atacant inexistent. Fără vârf de atac și cu un portar neatent, am pierdut o șansă istorică. Un gol norocos primit dar iar portarul… Și o problemă la atacantul central care nu a fost acolo deloc. Credeam în șansa noastră de a depăși condiția de echipă mică. Echipa a atacat dar și ei s-au apărat foarte bine. Nu am avut eficiență în atac. Asta e, ăștia suntem. Eu zic că nu ne-am făcut de râs. Nu e o tragedie dar e o tristețe. Nu ieșim rușinos dar ieșim ca o echipă mică. a Ne-bătut o echipă mică. Eu îi încurajez în continuare, avem multe meciuri de jucat”, a declarat Valeriu Iftime.

 

Deja ai votat!