Croitoru își pune vedetele la zid: „ Am jucători care au ieșit cu tricoul uscat de pe teren!” (VIDEO)

0

Marius Criotoru, antrenorul principal al FC Botoșani, s-a dezlănțuit la finalul partidei pe care elevii săi au terminat-o nedecis, scor 0-0 cu Academica Clinceni, meci contând pentru runda a IV-a a Ligii 1. 

Fără să nominalizeze, tehnicianul FC Botoșani a acuzat în termini duri lipsa de atitudine pe care o parte dintre jucătorii săi au avut-o în meciul cu ilfovenii, precizând că nu va accepta niciodată ca un jucător să iasă de pe teren cu tricoul „uscat”.

„Una din calitățile noastre aici la Botoșani era atitudinea. Indiferent ce se întâmpla, chiar dacă luam bătaie, jucătorii trebuiau să dea totul. Din păcate în acest moment am jucători care sunt cu gândul în altă parte decât aici la Botoșani. Nu e vorba că m-au dezamăgit. Au încercat dar pentru mine nu este de ajuns. Nu asta e atitudinea pe care eu o vreau. Cel puțin la doi-trei. Când vine vorba de lipsa de atitudine nu tolerez nimic. Mă opresc acolo. Ei ar trebui să-și dorească mult mai mult. Am jucători care sunt cu gândul în altă parte și ies cu tricoul uscat de pe teren ceea ce este un mare semn de întrebare pentru mine. Dacă vor continua să joace și să iasă de pe teren cu tricoul uscat nu îi va lua nimeni. Până la întreruperea campionatului ca urmare a acțiunilor loturilor naționale, vor fi două săptămâni fierbinți”, a tunat Marius Croitoru.

+13 -1
se încarcă...