Croitoru convins că băieții săi au trecut peste eșecul din Europa League: „Gata, a trecut supărarea! La Sibiu ne vom prezenta foarte bine!” (Video)

0

Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani, a dat asigurări în cadrul conferinței de presă premergătoare duelului de astăzi de la Sibiu cu FC Hermannstadt că elevii săi au trecut peste supărarea pricinuită de eliminarea din Europa League și vor avea o altă exprimare față de cea avută în jocul cu Academica Clinceni.

„Întâlnim o echipă care a avut rezultate, cu un joc schimbat în bine. Pentru noi este însă un meci normal. Eu așa îl privesc. Vom vedea ce se va întâmpla. Sper că am trecut peste acea perioadă, acea supărare cauzată de eliminarea din Europa League. Eu zic că ne vom prezenta foarte bine la ora meciului”, a declarat Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani.

Partida FC Hermannstadt – FC Botoșani, meci contând pentru etapa a V-a a Ligii 1 va avea loc astăzi de la ora 18:00 și va fi transmis în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look, dar și în format live-text pe monitorulbt.ro.

 

 

 

 

 

 

 

 

+2 -0
se încarcă...