Performanță de excepție pentru luptătorii de la CS Botoșani alături de bucureștenii de la Dinamo!

Tandemul CS Botoșani – Dinamo București a obținut medalia de bronz în cadrul turneului final al Campionatului Național pe echipe la Reșița.

Pentru a putea paricipa la turneul destinat seniorilor în Banat, echipa CS Botoșani a fuzionat cu Dinamo București, echipa participantă în competiție reușind, grație rezultatelor obținute, să se claseze pe locul 3 în clasamentul general al cluburilor.

Luptătorii legitimați la CS Botoșani pregătiți de Ioan Asaftei și Marcel Grigore au obținut patru medalii la individual. Cei care au urcat pe podium au fost Florin Apostol și Manuel Stoica care au obținut medaliile de argint și Alexandru Zigman și Codruț Ștefanache, ambii urcând pe cea de-a treia treaptă a podiumului.

De notat ar fi că echipa CS Botoșani/Dinamo București nu a putut conta pe Alin Alexuc, luptătorul bucureștenilor fiind depistat pozitiv la coronavirus.

„Este o performanță extraordinară. Din 1968 și până astăzi CS Botoșani nu a obținut nicio medalie pe echipe, la seniori. Este prima medalie cucerită. Nici în perioada bună pentru luptele din Botoșani, când aveam o echipă puternică nu am obținut o medalie. Ultima participare cu echipa la campionatul național de seniori a fost în 2004 când ne-am clasat pe locul patru. De atunci nici măcar nu am mai participat. Ne bucurăm pentru această performanță și îi felicităm pe toți sportivii pentru modul cum au luptat”, a declarat Ioan Asaftei.

Deja ai votat!