Focar de COVID-19 în Liga 1 » 20 de jucători pozitivi la coronavirus! Vezi care sunt cluburile afectate »»

0

Numai puțin de 15 jucători ai echipei Astra Giurgiu au fost testaţi pozitiv la coronavirus înaintea partidei cu Dinamo, duel programat vineri de la ora 21:00 în cadrul rundei a IX- a a Ligii 1.

Focarul de la Astra vine la puțin timp după ce și Viitorul a anunțat cinci cazuri pozitive de COVID-19 în rândul jucătorilor, formația lui Hagi fiind programată în această rundă la Iași. Atât giurgiuvenii cât și dobrogenii au solicitat amânarea partidelor însă șansele ca acest lucru să se întâmple sunt minime în cazul în care cele două echipe vor avea 13 jucători pe foaia de joc dintre care un portar.

„A existat o cerere de amânare de la Viitorul, există o cerere de la Astra, care vor fi tratate conform dispozițiilor regulamentare în vigoare. Care spun că dacă ai 13 jucători, printre care un portar, trebuie să joci. Am transmis o adresă oficială către Viitorul, iar probabil în cursul acestei după-amiezi vom mai culege date cu privire la situația de la Astra și vom reveni cu o adresă, dar în acest moment nu am constatat o imposibilitate de a avea 13 jucători pe foaia de joc, printre care un portar”, a declarat Justin Ștefan, secretarul general al LPF.

Programul etapei a IX-a Liga 1
Vineri, 30 octombrie
ora 18:00 FC Argeș – FC Voluntari
ora 21:00 Dinamo București – Astra Giurgiu
Sâmbătă, 31 octombrie
ora 12:30 Academica Clinceni – Sepsi
ora 19:00 FC Botoșani – UTA
ora 21:30 FC Hermannstadt – Universitatea Craiova
Duminică, 1 noiembrie
ora 18:00 Poli Iași – Viitorul Constanța
ora 21:00 CFR Cluj – Gaz Metan Mediaș
Luni, 2 noiembire
ora 21:00 Chindia Târgoviște – FCSB

 

Deja ai votat!
se încarcă...