Meciul dintre Mike Tyson şi Roy Jones jr. s-a încheiat la egalitate

Meciul de box dintre americanii Mike Tyson, 54 de ani, şi Roy Jones jr, 51 de ani, s-a încheiat la egalitate.

Întâlnirea a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Staples Center din Los Angeles şi s-a desfăşurat pe parcursul a opt reprize.

Tyson a revenit în ring după 15 ani, în timp ce adversarul său a avut o carieră lungă, de 29 de ani, el luptând ultima oară în 2018.

Deşi partida a fost apreciată de specialişti, cântăreţul Snoop Dogg a făcut comentariul zilei: „Parcă sunt doi dintre unchii mei care se luptă la grătar”.

Multimplu campion mondial la profesionişti, la categoria grea, Tyson s-a retras din box în 2005, după ce a fost învins de Peter McBride. Eliberat de presiunea sportului său, Tyson şi-a îndreptat treptat viaţa şi a scăpat de dependenţa de droguri de mare risc. El a fost actor, om de spectacol, a lucrat în scopuri caritabile şi a cultivat marijuana, după ce a devenit legală în mai multe state americane.

Până sâmbătă, Roy Jones jr. disputase în cariera profesionistă 75 de meciuri, dintre care a câştigat 66 (47 prin KO). El a fost campion mondial la patru categorii de greutate.

Deja ai votat!