Adrian Mutu va fi noul antrenor al CFR Cluj

Adian Mutu (41 de ani) va fi noul antrenor al celor de la CFR Cluj. Acesta va părăsi postul de selecționer al reprezentativei U21, pentru a-l înlocui pe Dan Petrescu (52 de ani) care şi-a reziliat de comun acord cu clubul, contractul cu campioana României. Surse autorizate au dezvăluit pentru Gazeta Sporturilor că „Briliantul” are șanse mari să fie prezentat oficial chiar astăzi, de Ziua Națională a României. Anterior, șeful FRF, Răzvan Burleanu, îl reconfirmase pe Mutu pe banca echipei de tineret a României negând contactele lui Mutu cu CFR Cluj.

Relația specială dintre Mutu și patronul „feroviarilor”, recunoscută public de ambii în mai multe rânduri, a contat enorm în ecuație. Mai rămânea doar problema încheierii contractului pe care Adi îl avea la Federație.

„Briliantul” a purtat luni dimineață o discuție decisivă cu Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice din cadrul FRF. Din informațiile pe care Gazeta le-a obținut din tabăra clujeană, afacerea este perfectată. Mutu urmează să fie anunțat oficial la CFR Cluj în următoarele ore, anunță Gazeta Sporturilor.

Adrian Mutu a fost se pare dorința patronului CFR Cluj, Neluțu Varga.

Deja ai votat!