Sirianul Al- Mawas prezentat de FC Botoșani! (Galerie foto + video)

0

FC Botoșani l-a prezentat astăzi într-o conferință de presă pe sirianul Mahmoud Al-Mawas.

Venirea mijlocașul ofenisiv de 27 de ani la Botoșani, acesta semnând un contract valabil pe o perioadă de doi ani de zile cu trupa pregătită de Marius Croitoru, a produs o adevărată isterie în rândul fanilor săi din Siria. Aveștia au luat cu asalt rețelelele de socializare, blocând efectiv pagina oficială de facebook a clubului.

„Pentru mine această provocare este foarte importantă și este o poartă de a ajunge la echipele mari din Europa și dacă vrea Dumnezeu îmi voi asuma responsabilitatea fața de echipa Botoșani și pentru mine în general și pentru suporterii sirieni și voi face tot ce pot pentru a-mi atinge visul. Toată lumea de aici m-a susținut și antrenorul a fost alături de mine în fiecare moment de când am venit, de asemenea și toți jucătorii m-au ajutat la antrenamente. Sper să fiu o completare excelentă pentru echipă și să-i ajut pe colegii mei să câștige meciurile. Această etapă va fi dificilă pentru mine, dar o voi trece marcând primul gol sau oferind prima pasa de gol unui coechipier sau chiar cu obținerea primei victorii pe care sper sa o obținem la următorul meci”, a declarat Mahmoud Al-Mawas.

Cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 675 mii de euro, noul fotbalist al Botoșaniului a evoluat până în prezent la echipele Umm Salal SC din Qatar, Al-Muharraq din Bahrain, Al-Arabi SC din Kuwait, Al-Faisaly din Arabia Saudită. De asemenea în CV-ul său Al- Mawas are 68 de partide și 11 goluri marcate pentur prima reprezentativă a Siriei.

 

 

Deja ai votat!
se încarcă...