Valeriu Iftime a bătut palma cu „prietenul” Gigi Becali pentru transferul lui Denis Haruț » Toate detaliile înțelegerii sunt AICI!

FC Botoșani a ajuns la un acord cu FCSB pentru transferul lui Denis Haruț. Tranzacția pentru internaționalul de tineret este de 700 mii de euro, bani pe care Gigi Becali trebuie să-i plătească într-o singură tranșă în termen de 30 de zile.

Pe lângă acești bani, FC Botoșani păstrează și 20% la un viitor transfer al fotbalistul de la gruparea bucureșteană.

Cu toate că  inițial îl declara netransferabil pentru mai puțțin de un million de euro, Valeriu Iftime, a acceptat în cele din urmă oferta „prietenului” Gigi, finanțatorul FC Botoșani învățând din greșelile trecutului, recunoscând și acum că regretă că nu a acceptat 700 de euro pentru Andrei Chidriș în vara anului trecut.

„Am acceptat să batem palma pentru Haruț, pentru că este o ofertă bună, avem și 20 % procente… Noi am făcut o analiză, poate crește la noi sau în altă parte? Și cât câștigă echipa de pe urma lui, acum sau mai târziu. Dacă mai iau încă un million, eu zic că e super ok”, a declarat Valeriu Iftime.

Haruț va pleca luni în Capitală pentru a susține vizita medicală, după care în cursul zilei de marți va semna angajamentul cu FCSB, urmând a încasa în jur de 12 mii de euro pe lună.

Deja ai votat!