Croitoru își pune jucătorii în gardă înaintea jocului cu Dinamo: „Nu joacă cu problemele ci cu valoarea!” (VIDEO)

Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani, a declarat în cadrul unei conferințe de presă că le-a cerut jucătorilor să nu se relaxeze la meciul cu Dinamo având în vedere problemele din tabăra adversă, deoarece „câinii” nu intră în teren cu problemele, ci cu valoarea pe care o au.

„Ne aşteaptă un meci dificil cu o echipă foarte bună. Dinamo a arătat în ultimele meciuri o formă foarte bună. Au problemele lor foarte mari. Dar trebuie să fim conştienţi că nu jucăm cu problemele lor, ci cu jucători de mare clasă, jucători foarte buni pentru nivelul din România. Jucătorii dinamovişti când intră în teren nu intră cu problemele, intră cu valoarea. Aşa că trebuie să fim atenţi şi să ne ridicăm la nivelul partidei şi la importanţa punctelor puse în joc. Jucătorii dinamovişti sunt de admirat pentru tot ceea ce au făcut în teren, pentru profesionalismul arătat zi de zi la antrenamente şi la meciuri”, a declarat Marius Croitoru.

Partida FC Botoșani – Dinamo va avea loc duminică de la ora 20:00, confruntarea fiind transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

 

Deja ai votat!