Transferul lui Keyta la Goztepe a picat definitiv » Atacantul rămâne până în vară la FC Botoșani!

0

Transferul lui Hamidou Keyta în Turcia a picat definitiv. Dat 100% la Goztepe, formație care evoluează în Super Lig, atacantul de 26 de ani, va rămâne în cele din urmă sub comanda lui Marius Croitoru, urmând a-și duce astfel la bun sfârșit angajamentul cu FC Botoșani scandent în vară.

Cu toate că Valeriu Iftime, finanțatorul grupării locale și-a dat acceptul pentru ca transferul să se facă în schimbul a 150 mii de euro, tranzacția a picat în ultimul moment, turcii reorientându-se spre alt jucător la dorința expresă a noului antrenor al formației.

În acest context, atacantul de 26 de ani al FC Botoșani va fi la dispoziția lui Marius Croitoru pentru meciul de astăzi de pe „Municipal” cu Dinamo, nefiind exclus ca acesta să fie chiar titular contra „câinilor”.

Keyta este golgeterul FC Botoșani în acest sezon cu 9 reușite. În urma evoluțiilor avute, cota sa a crescut enorm, atacantul fiind potrivit ultimelor estimări ale celor de la transfermarkt.de cifrat la 700 miii de euro, cu 500 mii mai mult decât cota pe care o avea în momentul în care  a venit la Botoșani.

Deja ai votat!
se încarcă...