Victorie la Ploiești și urcăm pe loc de play-off » Chindia Târgoviște – FC Botoșani 2-3!!!

0

De la ora 17:30 pe „Ilie Oană” din Ploiești, Chindia Târgoviște se va duela cu FC Botoșani, partida contând pentru runda 21 a acestui campionat.

Cele două formații se află în luptă directă pentru un loc care să le asigure prezența în play-off, fiind despărțite de doar un loc și un punct în clasament. Cu 28 de puncte, dâmbovițenii se află pe locul 6, ultimul care asigură prezența la „masa bogaților”, în timp ce botoșănenii sunt în imediata vecinătate, pe locul 7 cu 27 de puncte.

Iată echipele de start:       

La Ploiești a început Chindia – FC Botoșani. Accidentat la încălzire Denis Haruț a fost schimbat cu Alin Șeroni, iar Realdo Fili a fost înlocuit cu David Croitoru, schimbare făcută pentru a se respecta regula „U21”.

Din minutul 6 Chindia conduce FC Botoșani cu 1-0. A marcat Daniel Popa după un penalty acordat extrem de ușor de Ovidiu Hațegan la un presupus fault a lui Andrei Patache la Daniel Florea.  

Chindia duce scorul la 2-0 în duelul cu FC Botoșani. Dâmbovițenii profit de o eroare în defensiva botoșăneană și își dublează avantajul. Hankic ezită să pună piciorul la o minge trimisă de Alex Țigănașu, iar balonul intră în plasă.

Goooooollll FC Botoșani!!! Raldo Fili readuce gruparea locală în joc punctând cu un șut din întoarcere de la 10 metri după o pasă venită de la Alexandru Țigănașu.

Din minutul 26, Chindia – FC Botoșani 2-1!       

Goooollll FC Botoșani!!! Keyta restabilește egalitatea puntând cu un șut din prima de la 12 metri după o pasă a lui Onghenda.

Din minutul 42, Chindia – FC Botoșani 2-2!       

Gooooolllll FC Botoșani!!!! Andrei Chindriș înscrie cu capul după o lovitură liberă executată de Jonathan Rodriguez.

Din minutul 77, Chindia – FC Botoșani 2-3!

Partida de la Ploiești se termină cu victoria FC Botoșani cu scorul de 3-2 împotriva Chindiei. În urma acestui rezultat, formația pregătită de Marius Croitoru a făcut un salt de două locuri în clasament urcând pe locul 5!!!

Deja ai votat!
se încarcă...