Biletele virtuale la FC Botoșani – CFR Cluj, la căutare în rândul fanilor! (VIDEO)

În premieră pentru acest sezon, FC Botoșani a pus în vânzare bilete virtuale la meciul cu CFR Cluj la prețul de 5 lei.

Fanii echipei s-au arătat interesați de această acțiune a clubului, în prima zi fiind achiziționate 200 de tichete, numărul acestora ajungând în acest moment la aproape 450.

„FC Botoșani a ajuns pe locul 5 și este aproape de a ajunge pentru al doilea sezon consecutiv în play-off. Cu VOI alături am fost și vom fi mereu mai PUTERNICI. Doar ÎMPREUNĂ putem câștiga LUPTA de luni cu CFR Cluj și putem să facem încă un pas pentru a ne împlini visul! HAI alături de FC BOTOȘANI, HAI să ne facem încălzirea pentru play-off!!! Ia-ți de AICI sau AICI  bilet la prețul de 5 LEI la meciul FC Botoșani- CFR Cluj și fii alături de băieții noștri! #WeNeverGiveUp. Lupta pentru play-off continuă!”, este comunicatul postat pe site-ul oficial al clubului unde suporterii sunt invitați să achiziționeze bilete virtuale de pe fcbotosani.ro!

„Cunosc această echipă de foarte mult timp și știu cât de mult țin suporterii la noi. De asta rezultatele noastre de acasă de anul trecut nu au fost cele care ni le doream, din cauza lipsei din tribună a oamenilor care ne iubesc. Dacă au cumpărat bilete sunt și mai mult de apreciat ceea ce fac pentru echipă Ei trebuie să fie ferm convinși de un singur lucru: atâta timp cât sunt eu antrenor aici, voi juca toate meciurile să le câștig. În același timp, fanii trebuie să înțeleagă că nu tot timpul reușim. Dar nu pot fi de acord cu delăsarea și nepăsarea, ceea ce s-a întâmplat la meciul cu Pitești și am promis atunci că nu se va mai întâmpla, drept dovadă și rezultatele după acel accident au fost pe care și le doreau toți”, a declarat Marius Croitoru la conferința de presă premergătoare duelului de astăzi.

Meciul FC Botoșani- CFR Cluj va începe la ora 20:30 și va fi transmis în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

Deja ai votat!