Croitoru și ai lui vor să bată campioana: „Promit că vom da totul să câștigăm!” (VIDEO)

0

FC Botoșani întâlnește astăzi, de la ora 20.30, pe CFR Cluj, într-un meci care va avea loc pe „Municipal”.

Antrenorul FC Botoșani, Marius Croitoru, spune că elevii săi vor întâlni o echipă matură, puternică. Nu promite victoria, dar spune că jucătorii vor da totul pe teren, mai ales că au un moral bun, sunt bine pregătiți.

„Le promit că vom da totul să câștigăm”, este mesajul transmis de antrenor către suporterii FC Botoșani.

„Trebuie să fim conștienți și în același timp realiști că jucăm cu campioana ultimilor trei ani, o echipă puternică, incredibilă, cu experiență atât pe plan național, cât și european, întâlnim un adversar care știe să joace la rezultat, echipă matură din toate punctele de vedere. Noi suntem o echipă cu entuziasm, o echipă cu plăcere, o echipă cu jucători tineri și ne place aventura, ne place să trăim frumos”, a mai spus  Marius Croitoru, care susține că nu va schimba abordarea meciului și va juca „totul pe atac”.

Prezenți la rândul lor la conferința de presă premergătoare duelului cu CFR Cluj, jucătorii Mihai Roman și Hamidou Keyta s-au arătat încrezători într-un rezultat pozitiv al echipei locale.

Partida FC Botoșani- CFR Cluj va conta pentru runda a 22-a a Ligii 1 și va fi transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

Deja ai votat!
se încarcă...