Croitoru, râde de campioană: „Dacă aveam nevoie de mai multe goluri, dădeam lejer!” (VIDEO)

FC Botoșani și-a consolidat locul 5 în clasament în urma victoriei cu scorul de 2-1 obținută pe „Municipal” în ultimul meci al rundei a 22-a a Ligii 1 în fața campioanei CFR Cluj, făcând un pas uriaș spre play-off.

Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani, a declarat după joc că dacă elevii săi ar fi avut nevoie de mai multe goluri pentru a-și securiza victoria, ar fi marcat „lejer”.

„Sentimentul e unul frumos, dar tot meritul e al jucătorilor. În prima repriză, dacă aveam nevoie de mai multe goluri pentru a conduce, o puteam face lejer. Am arătat a echipă mare. Îi felicit personal, sunt niște jucători incredibil de minunați, niște caractere frumoase. Toate datele pe care le avem de la începutul anului, cred că avem cele mai puține goluri din faze fixe. De data aceasta, Dumnezeu a ținut cu noi, am avut și puțină șansă. Puteam să mai marcăm, dar la fel de bine puteam lua gol la ultima fază, când a scos Hankic. Ne consolidăm poziția din play-off. Acum contează foarte mult să tratăm fiecare meci cu maximă inteligență, pentru că, e clar, suntem o forță, dar nu trebuie să ne pierdem capul, ci să rămânem bine ancorați în realitate. Vom fi sigur calificați când calculele hârtiei sunt favorabile”, a declarat Marius Croitoru.

Deja ai votat!