Croitoru și ai lui vor în sferturile Cupei: „FC Botoşani e o echipă bună şi poate surprinde pe multă lume!” (VIDEO)

Marius Croitoru,  antrenorul principal al FC Botoșani a declarat la conferința de presă premergătoare duelului de astăzi cu Universitatea Craiova că nu se poate vorbi de o favorită în acest joc. 

„Nu avem prima şansă. Dar mi-aş fi dorit alt adversar, de asta sunt sigur. Mi-aş fi dorit un adversar mai facil. Am căzut însă cu o echipă care şi-a propus să câştige ambele trofee majore şi acest lucru ne încurcă puţin. Dar e clar că vom încerca să aliniem cea mai bună formulă la ora meciului. Botoşani e o echipă bună şi poate surprinde pe multă lume. Important este cum se prezintă la ora jocului. Universitatea este o echipă bună, cu jucători importanţi la nivel de naţionala României, fie ea de tineret sau seniori. Sunt jucători care sunt obişnuiţi în ultimii ani cu partea superioară a campionatului şi automat pentru noi va fi un meci foarte dificil. Starea gazonului este singura problemă, pentru că aici a nins mult în ultima săptămână. Se joacă din trei în trei zile, terenul nu a avut timp să îşi revină. În momentul de faţă mă gândesc să mai menajez din jucătorii de bază pentru că au jucat din trei în trei zile”, a declarat Croitoru.

Partida FC Botoșani – Universitatea Craiova va avea loc astăzi de la ora 20:30 pe „Municipal”, duelul contând pentru optimile de finală ale Cupei României.

Deja ai votat!